Monday, January 6, 2014

OYUN PARKI 1 YAŞ PASTASI


oyun parki 1 yas pastasi 1 Minik prenses Seden için hazırladığım pasta.. Yaklaşık 8 ay önce Seden'in babası Özden Bey'in kıpkırmızı kalp şeklindeki doğumgünü pastasını hazırlarken, Seden minicik bir bebekti, Seda Hanım'dan Seden 1 yaşına giriyor mailini aldığımda, zamanın ne kadar çabuk geçtiğine şaşırdım.. Seden'in annesi Seda Hanım'ın dediğine göre, prenses en çok oyun parkından keyfi alıyormuş; bu durumda pastasının konseptinin farklı olması beklenemezdi:))


oyun parki 1 yas pastasi 2 Seda Hanım pastanın 1 şeklinde olmasını, oyun parkı temalı olmasını ve en önemlisi pastanın üzerinde Seden'in figürünü rica etti, tek şartı vardı, o da Seden'in ağzında emzikli bir bebek olmamasıydı, Seden'i pembeler içinde bir peri kızı olarak tasarladım ben de:)


oyun parki 1 yas pastasi 3 Seden'in partisine katılan misafirlerine hediyesi 1 şeklinde kurabiyeler de çiçeklerle süslendi..


Minik prenses Seden'e annesi Seda Hanım, babası Özden Bey ile beraber geçireceği sevgi, sağlık, başarı ve umut dolu bir ömür diliyorum..




No comments:

Post a Comment